lørdag 9. juli 2016

Kveldstur med treningsaktiviteter

"Treningsapparater" for hund!


Chantie og jeg prøver å gå turer på ukjente steder. Noen ganger tar vi også bilen for å komme litt lengre unna det kjente. Det å bo på en relativt liten plass har både fordeler og ulemper. En ulempe har vært at Chantie blir godt vant og trygg her, men mer utrygg på helt ukjente steder. Så i dag har vi tatt kveldsturen vår på Flisa - med innlagte fysiske aktiviteter som vi har funnet underveis.

Vi bruker fort en time på tre - fire kilometer når vi driver på slik, men Chantie er helt utslitt etterpå. Det å gå på nye steder gir masse nye lukter som må utforskes, og det får hun selvsagt lov til.

Det er alltid mye spennende lukter på bussholdeplasser.


Ellers så er lekeplasser fine steder å trene. Både det å balansere med samlede bein på en stokk, men også det å klare å stå på to stokker:)


Dette har vi øvd mye på i skogen,
ved å balansere på alle stubber og steiner vi finner.
Så dette er lett som en plett.

Dette var første gang hun fikk det til!!! 


Og så er det ganske så vanskelig å balansere på en planke, som er akkurat litt for smal. Men med nok tålmodighet og godbiter som belønning, så gikk det fint til sist.


For ikke å snakke om å gå oppi ting, som nødvendigvis ikke er så logiske at man kan gå inn i.

Eller å klatre diverse rare trapper.Og bare for å ha sagt det: dette er skikkelig slitsomt både for kropp og hue!!! Hilsen Chantie.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar